×

Köp våra produkter

Våra produkter hittar du i hundratals butiker både i Sverige och utomlands. Vi finns framförallt i butiker som är specialister inom jakt, fiske och friluftsliv. Där kan du klämma och känna på våra produkter och ta hjälp av kompetent och engagerad personal. Har du inte någon av våra duktiga återförsäljare i närheten så finns vi även i många nätbutiker.


Behöver du hjälp att hitta en återförsäljare?
Hör av dig till oss så hjälper vi dig att finna en nära dig.

Vårt varumärke

Grey Oak erbjuder ett brett utbud av jakt- och vapenrelaterade tillbehör. Allt från vapenvårdsprodukter och slaktutrustning till skjutstöd, och vapenfodral. Våra produkter är gjorda för att hålla länge. Du ska kunna använda dina produkter dag efter dag, år efter år. Vilket gynnar både dig och miljön.

Vår ambition är att ta fram jakt- och vapenrelaterade produkter som är funktionella, smarta och kvalitativa. För att ge dig som konsument de bästa förutsättningarna för en lyckad jakt

Jakt är inte bara en hobby, något vi har gjort eller gör ibland, utan det är vårt sätt att leva. Det finns med oss varje dag och har gjort så ända sedan starten av vårt företag 1984.

Grey Oak- Gear up for hunt

Följ oss på Instagram

Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga @greyoak_hunting och dela dina bilder med #greyoak_hunting så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.